Om Oss

Optima Sport kom til verden for å gi en konkurransefordel til verdens atleter, sportsutøvere og trenere. Vårt mål er å gjøre aktiv restitusjon til en integrert del av enhver trening. Vi vet hvor mange timer du legger ned på trening, og vi ønsker at du skal få fullt utbytte av det. Det er under restitusjonen kroppen blir sterkere, så derfor er den like viktig som den harde treningen.
Våre recovery boots hjelper deg med å:

  • Komme ovenpå etter en hard treningsøkt.
  • Forebygge tunge ben.
  • Forebygge skade.
  • Gjøre skadeavbruddene dine kortere.

 

Kompresjon av ben og lymfer gir økt blodsirkulasjon og fjerner hevelser og smerter. Dermed kan du forebygge skader og komme deg raskere etter skadeavbrudd.

 

Sportsmassasje hjelper deg med å løsne opp før treningen, så du unngår «tunge ben». Etter treningen kan sportsmassasjen hjelpe deg med å komme deg raskere før din neste trening.

 

Vi vil at du skal være fornøyd når du handler hos oss, og at våre recovery boots er det rette valget for deg. Derfor tilbyr vi en 7 dagers prøveperiode så du kan prøve støvlene skikkelig. Dersom de mot formodning ikke er noe for deg, sender du dem bare i retur til oss – vi betaler frakten. I tillegg tilbyr vi 24 måneders reklamasjonsrett, i tilfelle dine recovery boots mot enhver formodning skulle gå i stykker.