Optima Sport Recovery Boots

Recovery boots hjelper deg med å få maksimalt ut av treningen din ved å gi deg bedre og raskere restitusjon. Mange undersøkelser har vist at kompresjon kan bidra til bedre restitusjon og brukes i dag av mange profesjonelle atleter, blant annet innen sykling. Bootsene bruker komprimert luft til å massere eller fjerne væske/hevelser. Dette hjelper deg med å bli raskere restituert. Behandlingen føles som den eltingen og strekkingen av muskler som foregår ved massasje. Man mener at 20 minutters behandling tilsvarer opptil 48 timer passiv restitusjon.

Hos Optima Sport får du en reiseveske til bootsene dine. Du kan også velge den benlengden som passer deg best – uten at det koster ekstra. Vi tilbyr dessuten prismatch – så hvis du finner et produkt med de samme spesifikasjonene, matcher vi prisen og gir deg dessuten 5% rabatt. Du kan helt gratis prøve bootsene dine i 7 dager for å finne ut om de behagelige bootsene gir deg noe. Hvis du ikke får noe ut av det, returnerer du støvlene til oss og får tilbake pengene dine.

Maskinen fungerer ved å bruke komprimert luft til å massere eller fjerne venøs væske/hevelser. Dette hjelper deg med å bli raskere restituert. Behandlingen føles som den eltingen og strekkingen av muskler som foregår ved massasje.