Generelt

Disse vilkårene og betingelsene gjelder for ditt kjøp av varer og andre ytelser på Optima Sports hjemmeside www.OptimaSportRecovery.no.

Det er kun privatpersoner som kan kjøpe varer og tjenester på Optima Sports hjemmeside www.OptimaSportRecovery.no, og ved bestilling av varer på www.OptimaSportRecovery.no bekrefter du at du ikke kjøper varer for videresalg.

 

Hvis du ønsker å handle som næringsdrivende, kan du kontakte oss her.

OptimaSport ApS eies og drives av:

Toft Kristiansen Holding ApS

Medeavej 21 

DK-7100 Vejle

CVR-nr.: 38966227

 

og

 

Juhl Rugholm Holding ApS

Medeavej 21

DK-7100 Vejle

CVR-nr.: 38966197

 

Avtaleinngåelse

En juridisk bindende avtale mellom deg og Optima Sport er først inngått når du har mottatt en ordrebekreftelse per epost. Frem til du mottar ordrebekreftelsen, kan Optima Sport velge å annullere ordren din helt eller delvis, for eksempel som følge av pris- eller skrivefeil eller utsolgte varer. Dersom det skjer, vil du selvfølgelig bli informert om det per epost.

 

Når du har lagt inn en ordre på www.OptimaSportRecovery.no, vil du automatisk motta en epost med oversikt over hvilke varer du har bestilt. Denne eposten er kun en elektronisk kvittering på at vi har mottatt ordren din, og det er på dette tidspunktet ikke inngått en juridisk bindende avtale mellom deg og OptimaSport.

 

Levering

Varene leveres med GLS i løpet av 3-4 arbeidsdager, dog med forbehold om at noen varer kan være utsolgt. 

Ved kjøp for over 350 kr,- skal du være oppmerksom på at du selv skal betale MVA,
toll og fortollingsgebyr når du mottar din levering fra oss.

 Optima Sport kan ikke holdes ansvarlig for forsinkelser hos GLS.

Ved levering utenfor Danmark skal det beregnes ekstra leveringstid. 

MVA
Optimasport er lokalisert i Danmark og derfor er alle priser er eksl. MVA, toll og
fortollingsgebyr. Når du handler hos oss må du selv betale MVA når varen leveres til deg.
Du kan lese mer om toll og MVA her: https://www.toll.no/no/netthandel/350kroner/ og
https://www.toll.no/no/verktoy/importkalkulator/

Betaling

For å kunne handle på www.OptimaSportRecovery.no må du være over 18 år og i besittelse av et gyldig betalingskort som vi aksepterer.

 

På www.OptimaSportRecovery.no kan du betale med Dankort, VISA/Dankort, VISA Electron, VISA og MasterCard og Maestro.

 

Beløpet blir først trukket fra kontoen din når varen er sendt til den leveringsadressen du har oppgitt. Det kan aldri trekkes et større beløp enn det du har godkjent.

 

Reklamasjonsrett

Når du handler på www.OptimaSportRecovery.no kan kjøpslovens regler om mangler benyttes på varekjøp. Det betyr at du har 24 måneders reklamasjonsrett.

 

Det innebærer at du enten kan få varen reparert, byttet, pengene tilbake eller avslag i prisen, avhengig av den konkrete situasjonen. Det er et krav at reklamasjonen er berettiget og at mangelen ikke er oppstått som følge av feilaktig bruk av produktet eller annen skadevoldende atferd.

 

Hvis du mener at varen din har en feil eller mangel, ber vi deg kontakte oss på kontakt@OptimaSportRecovery.no. Når du henvender deg, skal du forklare hva feilen eller mangelen ved varen er.

 

Dersom reklamasjonen er berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fraktkostnader. Varen skal alltid sendes tilbake i forsvarlig emballasje, og husk å få kvittering for forsendelsen, så vi kan refundere dine fraktkostnader.

Varen skal sendes til:

Optima Sport

Medeavej 21

DK-7100 Vejle

Legg ved en kopi av fakturaen din.

 

Vi anbefaler alltid at du kontakter oss for å se om vi kan løse en eventuell utfordring over telefonen.

Epost: kontakt@OptimaSportRecovery.no

 

Vi tar ikke imot pakker sendt som postoppkrav.

 

Prøveperiode

Vi tilbyr en gratis, 7 dagers prøveperiode for våre recovery boots. Dersom du føler at støvlene ikke er noe for deg, ber vi deg kontakte oss for en returmerkelapp. Støvlene skal returneres i den originale emballasjen.

 

Prismatch

Ved benyttelse av prisgarantien vår, ber vi deg dokumentere hvor du har sett en tilsvarende vare. Dersom de to varene har samme spesifikasjoner, matcher vi prisen og gir deg dessuten 5 % rabatt.

 

Angrerett

Vi tilbyr 14 dages angrerett, regnet fra den dagen produktet mottas. Hvis du velger å angre et kjøp, skal du bare returnere varen i samme stand som du mottok den. Når varen er mottatt og godkjent, refunderes kjøpsprisen til kontoen din i løpet av få dager.

Angrer du et kjøp, skal varen returneres i originalemballasjen. Varen og emballasjen skal fremstå som ny.

 

Pakken sendes til:

Optima Sport

Medeavej 21

DK-7100 Vejle

 

Refusjon

I tilfelle avtalte rabatter, returnerte varer eller varer som avbestilles før avsendelse, skal det gjøres en hel eller delvis refusjon av kjøpesummen. Refusjon foregår normalt via bankoverføring, så derfor trenger vi opplysninger om registreringsnummer og kontonummer for bankkontoen din. Disse opplysningene regnes ikke som følsomme, og kan uten videre opplyses via epost eller annen tradisjonell korrespondanseform.

 

Ansvar og språk vedr. nettside og service

Optima Sport kan ikke garantere at hjemmesiden til enhver tid er feilfri og i drift.

Kommunikasjon med Optima Sport skal foregå på engelsk eller dansk.

Informasjonskapsler og personvern

Retningslinjer for behandling av informasjonskapsler og personopplysninger
Ved besøk på en av OptimaSportRecovery.no sine hjemmesider, aksepterer du disse retningslinjene for informasjonskapsler og personvern.

Oversikt

1. Generelt
2. Informasjonskapsler
2.1 Hva er informasjonskapsler
2.2 Hva bruker vi informasjonskapsler til
2.3 Hvor lenge lagrer vi informasjonskapsler
2.4 Hvordan unngår du informasjonskapsler
2.5 Informasjonskapsler fra tredjeparter
2.6 Informasjonskapsler fra gemius/trafikkmålinger
3. Personopplysninger
3.1 Hva er personopplysninger
3.2 Hvor lenge lagrer vi personopplysninger
3.3 Hva bruker vi personopplysninger til
3.4 Samkjøring av data
3.5 Hvordan beskytter vi dine personopplysninger
3.6 Kan vi endre behandlingen av personopplysninger
4. Kontakt

 

1. Generelt

Når du klikker deg inn på OptimaSportRecovery.nos hjemmesider, samler OptimaSportRecovery.no inn opplysninger om deg. Nedenfor kan du lese om de informasjonene som samles inn, hvordan opplysningene behandles, hva de brukes til, hvem som har tilgang til opplysningene og hvem du kan kontakte hvis du har spørsmål om eller innsigelser mot de innsamlede opplysningene.
OptimaSportRecovery.no samler inn opplysninger om deg på to måter:

– Ved bruk av informasjonskapsler
– Ved at du selv oppgir opplysninger

2. Informasjonskapsler

 

2.1. Hva er informasjonskapsler?

Første gang du besøker en av OptimaSportRecovery.nos hjemmesider, mottar du automatisk én eller flere informasjonskapsler. Du mottar deretter informasjonskapsler når du gjør søk eller besøker undersider på hjemmesidene våre. En informasjonskapsel er en liten tekstfil som lagres i nettleseren din (f.eks. Internet Explorer, Firefox, Chrome, Safari, Opera eller lignende) og som registrerer deg som unik bruker. Informasjonskapsler gjør det lettere å bruke internett, siden du ikke skal starte fra begynnelsen hele tiden. Nettsiden kan med andre ord bruke en informasjonskapsel til å huske informasjon om dine preferanser. Det er for eksempel en informasjonskapsel som sørger for at du slipper å logge deg inn på et nettsted som f.eks. Sweetdeal.dk hver gang du kommer på besøk.

 

2.2 Hva bruker vi informasjonskapsler til?

Informasjonskapsler er med på å fortelle OptimaSportRecovery.no om besøket ditt og hvordan du oppfører deg på hjemmesidene våre og øvrige digitale plattformer.
For å finne ut hvem som besøker OptimaSportRecovery.nos hjemmesider, bruker vi informasjonskapsler til å føre demografiske og brukerrelaterte statistikker. Her samler vi inn informasjon om når og hvor lenge du besøker en hjemmeside, hvilke og hvor mange seksjoner, artikler og andre produkter du besøker, om datamaskinen din har besøkt oss før, hvilken nettleser og hvilket styringssystem du bruker, IP-nummer, hvilke annonser du ser osv. På den måten kan vi sikre oss at du ikke kun ser de samme bannerannonsene om og om igjen, og samtidig etterstrebe at du ser reklamer som er relevante for deg. Med din tillatelse bruker vi den innsamlede informasjonen til å målrette vår direkte markedsføring til deg. I tillegg bruker vi informasjonen til å dokumentere og klargjøre verdien av annonseinnrykkene overfor annonsørene våre.
Disse informasjonskapslene kalles førsteparts-informasjonskapsler, og settes av OptimaSportRecovery.no.

 

2.3. Hvor lenge lagrer vi informasjonskapsler

De informasjonskapslene som er sendt til deg, vil forbli på utstyret ditt i et varierende antall måneder, regnet fra siste gang du var inne på en av OptimaSportRecovery.nos hjemmesider. Perioden forlenges hver gang du kommer tilbake til hjemmesiden. De gjeldende informasjonskapslene slettes automatisk etter utløpt periode. Nedenfor kan du lese om hvordan du kan slette informasjonskapsler.

 

2.4 Hvordan unngår du informasjonskapsler?

Hvis du ikke ønsker å motta informasjonskapsler, kan du blokkere for alle informasjonskapsler, slette eksisterende informasjonskapsler fra harddisken din eller motta en advarsel før en ny informasjonskapsel blir lagret. Klikk her for å få en innføring i hvordan dette gjøres i din nettleser/på din smarttelefon.
Vi gjør oppmerksom på at innføringen er laget for de aller fleste nettlesere og smarttelefoner, men enkelte er ikke nevnt.
Du kan alltid bruke hjelpfunksjonen i nettleseren din for å få mer informasjon om innstillinger for informasjonskapsler. Det gjøres vanligvis ved å trykke på «F1» på PC-en din. Søk etter «cookies» eller «informasjonskapsler».

 

2.5 Informasjonskapsler fra tredjeparter

OptimaSportRecovery.no har også en rekke samarbeidspartnere som setter informasjonskapsler – såkalte tredjeparts-informasjonskapsler.
Det kan være våre annonsører, mediebyråer, annonsenettverk og andre tjenester (som Facebook, AddThis), som setter disse informasjonskapslene.

Målet med disse informasjonskapslene er å sikre levering av målrettede nettannonser, samt å gjøre det mulig å logge inn og dele f.eks. artikler på de aktuelle samarbeidspartneres hjemmesider. Ved spørreskjemaundersøkelser, analyser og lignende settes det informasjonskapsler med det formål å registrere besvarelsen din, for på den måten unngå at du får samme spørreskjema flere ganger.

 

2.6 Informasjonskapsler fra Google (trafikkmålinger)

OptimaSportRecovery.no benytter informasjonskapsler fra Google. Målingene gjøres under nøye ivaretagelse av de rettslige reguleringer rundt personopplysninger.
Målet med disse informasjonskapslene er å bygge opp statistisk informasjon om hele internetts brukergruppe, og på den måten gjøre det mulig bestemme f.eks. hvilke hjemmesider som er de mest populære i forskjellige demografiske grupper (f.eks. blant kvinner og menn). Opplysningene presenteres kun for tredjeparter i samlet form.
Opplysningene videregis kun til tredjeparter, herunder OptimaSportRecovery.nos samarbeidspartnere, i anonymisert form med det formål å målrette markedsføring og oppnå bedre kunnskap om brukere på de enkelte hjemmesidene og i det danske markedet generelt. Opplysningene videregis også til tredjeparter hvis dette kreves etter loven.

 

3. Personopplysninger

3.1 Hva er personopplysninger?

OptimaSportRecovery.no ber om dine personlige og brukerrelaterte opplysninger når du kjøper tjenester på en hjemmeside eller melder på et nyhetsbrev, en konkurranse etc. Det er primært opplysninger som navn, adresse, postnummer, e-post, telefonnummer, kjønn og alder, men kan også være opplysninger om interesse, kjennskap til internett osv. I forbindelse med kjøp av eller påmelding til en tjeneste er de obligatoriske opplysningene tydelig markert i skjemaet. Avgivelse av øvrige opplysninger i forbindelse med kjøp av eller påmelding til en tjeneste er frivillig.

 

3.2 Hvor lenge lagrer vi personopplysninger?

Når du kjøper tjenester på en hjemmeside, trenger vi personopplysningene dine som dokumentasjon frem til tjenesten er betalt og levert, en eventuell angrefrist er utløpt og fristen for betalinger er utløpt. Deretter kan opplysningene arkiveres. OptimaSportRecovery.no sletter alle personopplysninger etter tre år.
Hvis du tilmelder deg nyhetsbrev, konkurranser osv., eller dersom du på annet vis har gitt ditt samtykke til at vi bruker opplysningene dine til markedsføringsformål, lagres personopplysningene i høyst tre år etter at du melder deg av tjenesten.

 

2.2 Hva bruker vi personopplysninger til?

De personopplysningene vi samler inn om deg, f.eks. når du oppretter en profil på OptimaSportRecovery.nos digitale plattformer, brukes først og fremst til å gjennomføre det kjøp eller den tjenesten som opplysningene ble samlet inn i forbindelse med. Dessuten brukes opplysningene av OptimaSportRecovery.no og samarbeidspartnerne for å få større kjennskap til deg. Denne bruken kan blant annet omfatte undersøkelser og analyser som er rettet mot en forbedring av våre produkter, tjenester og teknologier, samt visning av innhold og reklamer som er tilpasset dine interesser og hobbyer.
Opplysningene blir ikke gitt videre til tredjepart, med mindre du gir spesiell tillatelse til det, eller der persondataloven unntakelsesvis tillater videresending av generelle kundeopplysninger.

Har du har gitt ditt samtykke til å motta direkte markedsføring med nyheter, tilbud osv. kan vi også bruke de innsamlede opplysningene til å målrette den markedsføringen du mottar via telefon, brev eller elektroniske medier.
Husk at enhver opplysning du gir fra deg – inkludert personlig, identifiserbar informasjon – i et offentlig forum som for eksempel en nettdebatt, ikke er omfattet av denne fortrolighetspolitikken, og kan sees av tredjepart som ikke har noe med OptimaSportRecovery.no å gjøre. Vi anbefaler derfor at du nøye vurderer hvilke opplysninger du gir fra deg i forbindelse med bruk av disse.

 

3.4 – Samkjøring av data

Når du oppretter en profil på en av OptimaSportRecovery.nos hjemmesider eller andre digitale plattformer, eller gir oss tillatelse til å kontakte deg om nyheter og tilbud via telefon, brev eller elektroniske medier (epost, sms, mms, videobeskjeder, pop-ups m.m.), samkjører vi de opplysningene du skriver inn i profilen din med opplysninger som er samlet inn via informasjonskapsler for å målrette nyheter og tilbud til deg. OptimaSportRecovery.no benytter informasjonskapsler til å samle inn opplysninger om atferden din på hjemmesider og andre digitale plattformer som tilhører OptimaSportRecovery.no og samarbeidspartnere, jf. punkt 2 ovenfor.

 

3.5. Beskyttelse av personopplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige opplysninger oppbevares sikkert og fortrolig. Vi sparer de personlige opplysningene du gir oss på datamaskiner med begrenset adgang, plassert i kontrollerte fasiliteter, og våre sikkerhetsforanstaltninger kontrolleres fortløpende for å sjekke om brukeropplysningene våre håndteres forsvarlig og under kontinuerlig hensyn til dine rettigheter som bruker.
Vi kan likevel ikke garantere 100 % sikkerhet ved dataoverføringer via internett. Det betyr at det er en risiko for at andre uberettiget tiltvinger seg adgang til opplysninger når data sendes og oppbevares elektronisk. Vær oppmerksom på at du gir fra deg dine personlige opplysninger på eget ansvar.

3.6. Endringer i behandlingen av personopplysninger

Den raske utviklingen av internett innebærer at det kan bli nødvendig med endringer i vår behandling av personopplysninger. Vi forbeholder oss derfor retten til å oppdatere og endre disse retningslinjene for behandling av personopplysninger. Hvis vi gjør det, retter vi selvfølgelig datoen for «sist oppdatert» nederst på siden. I tilfelle vesentlige endringer, gir vi deg beskjed i form av en godt synlig melding på hjemmesidene våre.

 

4. Kontakt

Hvis du ønsker adgang til de opplysningene som er registrert om deg hos OptimaSportRecovery.no, skal du rette henvendelsen til kontakt@OptimaSportRecovery.no eller via telefon +45 2235 2353. Hvis det er registrert feil data, eller dersom du har andre innsigelser, kan du rette henvendelsen samme sted. Du har anledning til å få innsyn i hvilken informasjon som er registrert om deg, og du kan gjøre innsigelser mot en registrering i henhold til reglene i persondataloven.
Med vennlig hilsen,

OptimaSportRecovery.noTirsbæk Søvej 115, DK-7120 Vejle Øst,
CVR.nr. 38969579